ana konuya geç
EN TR

Ona ne Alsam?

Ona ne Alsam?

The North Fox'un deri ve el yapımı özel tasarım ürünleri ile sevdiklerinize bir ömür kullanabileceği hediyeler sunun!

Hediye seçmek her zaman kolay olmaz. Kullanışlı ve kaliteli materyalden olmasının yanısıra sıcak baskı tekniği ile seçtiğiniz ürünün üzerine işlenecek isim ya da logo kalıcı ve özel bir hediye ürettirmenizi sağlayacak. El üretiminin felsefesini taşırken, yaşayan ve yaşlandıkça güzelleşen deri materyalinin sürdürülebilirliğini de hissettirecek...

Peki hangi The North Fox ürününü seçmelisin?

Çantalar

Zamansız stillerin favoriler The North Fox Çanta Koleksiyonu;  şehirli duruşuna uygun olan, kendinden emin tavırları sevenler için tasarlandı. Dizüstü bilgisayarınız, şarj aletiniz, kitaplarınız, dergileriniz, kameralarınız gibi günlük ihtiyaçlarınızı içine sığdıran geniş bir alanlara sahip birçok model sizi bekliyor.

Çanta Koleksiyonu

 


Seyahat etmeyi sevenlere seyahat cüzdanı / Pasaport Kılıfı

Seyahat etmeyi sevmeyen yoktur! Beraber gideceğiniz bir tatilin haberini verirken ya da sürekli seyahat eden bir sevgiliye pratiklik kazandırmak için en güzel hediye seyahat cüzdanı olacaktır. Havalimanındaki tüm ihtiyaç duyduklarını içine sığdıran deri seyahat cüzdanının pasaport, para ve kredi kartı bölümleri mevcut. Üzerine isim ya da en sevdiği ülkenin koordinatlarını da işletebilirsin!

Pasaport Kılıfları



Cüzdanlar

 

Klasik bir deri cüzdandan isteyebileceğiniz her şey bir arada!
İç kısmında bozuk para gözü ve dış kısmında harici kartlığı ile işlevselliği ve sadeliği birlikte sunan bu model, toplamda 6 kart bölmesi ile beraber iç bölümünde ise astar kullanılarak oluşturulan şık bir kağıt para bölmesine sahiptir.
Cüzdanın ön bölümünde bulunan kartlık, dilediğiniz zaman cüzdandan ayrı olarak da kullanılabilme kolaylığına sahiptir. Bu model The North Fox'un en sevilen iki rengi olan eskitilmiş taba ve eskitilmiş haki yeşil renklerinde tasarlanmıştır.





Düzen onun hayatının vazgeçilmezi ise; Düzenleyici Çanta


Düzenli olmayı seviyorsa bu çanta tam ona göre! Bozuk paralarını ya da usb'sini koyabileceği fermuarlı minik bir göz, kalemler için ayrılmış boğumlar, cep telefonu, kredi kartları ve pasaportunu koyabileceği alanların dışında bir ipad çantası olma özelliğini de taşıyan düzenleyici çantamıza mutlaka göz atmalısın.. Kulaklık ve şarj aletinin kablolarını sarıp, takabileceğini mini bir alan bile mevcut! Teknolojik cihaza uyumlu özel ölçü tasarımı da yaptırabiliyorsunuz. Toplantıların en şıkı O olacak!


Gözlük Askısı

Deri Kartlık




Digital Dünyanın Parçasıysa; Macbook ve Ipad Kılıfları


Teknolojik cihazlar dijital hayatımızın vazgeçilmez parçası. The North Fox'un deri kılıflarını gündüz işte bilgisayar ya da ipad taşımak için kullanırken, iş sonrası şık bir clutch olarak değerlendirebilirsiniz. İçerisinde herhangi bir mukavva, astar ya da yapıştırıcı da kullanılmadığı için ana malzemenin ömrüne paralel olarak sevgiliniz uzun süre hediyesi ile vakit geçirebilecek.

Bilgisayar Kılıfları



Yazmayı seviyorsa; Defter


Güzel anılarını yazacak, saklayacak ya da eskizlerini çizebileceği bir deftere ne dersiniz? Defterin içini sizin anılarınızla süsleyip, ona içi dolu bir hediye de verebilirsiniz.
Sağlam ve deriden yapılmış kapaklar, anılarınıza en şık kalkan olacak!


Notebooks

Okumaya devam et

Travel Notes |  Bozcaada

Travel Notes | Bozcaada

Deri Ürünlerin Bakımı Nasıl Yapılır?

Deri Ürünlerin Bakımı Nasıl Yapılır?

Yorumlar

İlk yorum yapan ol.
Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir.

Sepetiniz